Spelarprestentation #15 Marcus "Bankmannen" Wahlström

 
Marcus "Bankmannen"  Wahlström jobbade i många många år inom bankens mystiska värld och fick därför smeknamnet Bankmannen eller som vi säger i omklädningsrummet Bankis. Numera jobbar han på Kommunen med helt andra grejer. Han är gift och bor i ett fint hus och älskar att vara på eller i sitt sommarställe. Är enligt han själv förbaskat bra på att snickra och grilla. 
 
Marcus Wahlström är ca 177 cm och väger runt 73 kg. 

Han har spelat bandy i EBS i hela sitt liv förutom några säsonger i Åby/Tjureda.  Han bär nummer 15 på ryggen med stolthet. 

 
*******
 
Hallå där Bankmannen!
Vad är din roligaste bandyupplevelse?
-Knoppläger i Katrineholm och när vi spelade oss tillbaka till division 1 med vinst på Studenternas i Uppsala,det var en laginsats o vi hade jävligt kul!
 

Du är en kultspelare i EBS, mycket för din inställning och för din härliga personlighet. Du är en jävligt härlig människa helt enkelt, vad är det som gör att du trivs så bra i laget?
-Kärleken till sporten, det sociala tugget i omklädningsrummet helt olikt jobb o stress samt ventilen i hjärna att sätta en skön brytning på plan.
 

Hur mycket kaffe och kakor moffar du i dig på en vecka ungefär?
-16-20 koppar kaffe o minst 4 kakor:)
 

Vem skulle du säga är lagets mest fåfänga spelare?
-Kan det va han med Jesus på armen ( Disco)  ?


Hur känner du inför att möta Rinat Shamshutov i vinter?
-Ska vara i vägen så mycket som jag kan 😊
 

Vem är den bästa spelaren du har mött och spelat med?
-David Karlsson, Kalle Spjut och Jesper Eriksson
 
 
När kommer ditt första A-lagsmål egentligen?
-Det är redan gjort!
 
 
Hur mycket bråkar du egentligen med Kusken i omklädningsrummet? Känns som att ni kivas hela tiden?
-Lite mindre nu när vi har Biggus mellan oss.

 
Du är välldigt ordningsam och har järnkoll på allt , är det någon i laget som du tycker är otroligt slarvig med tider och hålla ordning?
-Nani..
 
 
Vem tycker du är den bästa bandydomaren?
- Morgan Jävergren- han dömer inte längre.
 
 
 
*******
 
Bankmannen är den personen i laget som har jävligt mycket ordning och reda. Ingenting får gå till slumpen, varenda minut är planerad in i minsta detalj. Bankis kan vara stenhård på isen men utanför är han som en liten nallebjörn, han är otroligt snäll. Han har kommit tillbaka från otaliga skador och han är en person som aldrig ger upp. En skön detalj är att han brukar kunna ge sina motståndare riktiga proppar ( Inga fula tacklingar!) 3-4 gånger per säsong och gillar att samla på sig utvisningsminuter titt som tätt. Bankis är en lagspelare ändå ut i fingerspetsarna.