Kval kval.

Jojo. Nu ska bloggen ta på sig hatten och se in i framtiden , för nu vankas det ALLSVENSKT DIREKTKVAL! 

Nitro/Nora - Stjärnan. Red tippar , Nora till allsvenskan 

Enligt Stjärnan fick man man värsta tänkbara lottning. Vi kan bara hålla med. Här har man inget att hämta utan får sikta in sig på mötet med allsvenska Skirö/nävelsjö. 
Knutson, Brandt och Claesson & Co kan redan imorgon sätta Trocaderon på kylning. 


Helenelund - Karlsborg. Red. Tippar Helenelund till allsvenskan


Oj oj vad ovisst. Helenelund kvalar den här säsongen också. Förra säsongen blev det torsk mot både Skutskär och Otterbäcken. 
Nu har man tagit lärdom av dom tunga torskarna. Men jag tror ändå att får man spela i allsvenskan nästa säsong. Dock är Karlsborg lite av favoriter. Per Engström kommer visa vägen mot seger. 
Nyborg - Djurgården Spånga Red tippar, DIF tar sig till allsvenskan.  
Djurgården fick en drömlottning. Nyborg är ett lag man ska och bör kunna slå. 
DIF är i en magisk form just nu och på Spånga IP är man obesegrade den här säsongen,samtidigt som Nyborg inte övertygat på bortaplan. 
Dock är Nyborg vassa på sin hemmaplan,där man är obesegrade. Kommer bli 2 tuffa matcher,det är ett som är säkert. Malmbäck - Frillesås. Red tippar, Frillesås till allsvenskan. Suveräna Frillesås vinner enkelt i två raka matcher. Inga krusiduller här inte utan det kommer bli rena rama lekstugan. 

Geni.

Gårdagens träning hade en lättsam aura. Lättsammast var som vanligt bankmannen som struttade runt med sin solariebränna😁. 

***

I skuggan av chocknyheten att Lill-Eric tränade i Motala tog Nani över ledarrollen och drog upp linjerna inför nästa säsong. 
"- Jag ska göra alla mål " tjöt Nani och visade sina mindre snygga kallsingar. 

**
2/3 av podcastgänget var inte på plats. Gösen hade hört talas om att det florerade magsjuka på jobbet och ville inte ta några risker inför söndagens matcher. 
Succéole var i Småland och "jobbade". 

***
I övrigt var det 19 man på träningen och det får väl var godkänt.  

***
Falu BS har problem inför sitt kval till elitserien. 
****Olsson