Push it

Hej hallå.

Redaktionen har iaktagit dagens aktivitet på Isstadion i Eskilstuna där vi har dokumenterat hela bakluckeloppisdagen med pompa och ståt.

Bilder och kommentarer kommer att komma under morgondagen men vi kan bjuda på en del bilder redan nu!


Imorgon kommer ett mar matigt inlägg om denna dag!

Må väl

Det ryktas återigen...

Enligt säkra källor kommer ett av Divison 1 Östras Stockholmsbaserade lag att dra sig ur serien.

Och nu ryktas det att EBS kommer att erbjudas den platsen av bandyförbundet.


Ett av dom här lagen är det iaf det handlar om:


Djurgården


Kommentar: Högst osannolikt att DIF skulle dra sig ur.

GT 76

Kommentar: Det är många spelare som har sökt sig till andra klubbar och vi på redaktionen tror att det kanske är GT som ska dra sig ur. Huvudmisstänkt a la carte!

Gustavsberg


Kommentar:Ex Allsvenska Gurraberg verkar ha tappat endel spelare dom med. Men att dom ska dra sig ur verkar högst otroligt i dagsläget.

AIK

Kommentar: Hade lite spelarbrist (?) förra säsongen men det verkar dom ha styrt upp nu.Bandynomaden Jasper Felder är klar för AIK enligt http://borgensgrabbar.blogg.se/ och han lär väl locka med sig några andra spelare från GT kanske?

Helenelund

Kommentar: Verkar inte alls ha några problem att ersätta dom som har sökt sig bort till andra klubbar. Helenelund är en för stabil förening . Högst osannolikt att HIK skulle dra sig ur. Samarbetar med Allsvenska Tellus(?).


Så summa summarum tro vi gissningsvis här på Bandyportöljen att det är GT 76 som har problem och kommer dra sig ur.

Vad tror ni?Ispremiär och spelarmöte.


Som första stora mediala verksamhet kan vi här och nu gå ut med en bild på Eskilstuna BS nya tränare:

Håkan Ljungkvist! Välkommen.

Redaktionen kan även meddela att en ny ledare ska in i laget. Och det är IK Viljan Bandys gamla bandyprofil Kjell "Krutov" Larsson som ska hjälpa Lingon och Ljunkan på träningarna.
Välkommen du med Krutov!


Spelarmötet var senare i full gång och det luftades tankar och idéer samt en massa prat om Lördagens Bakluckeloppis.

Alla är välkomna till den förövrigt nu på Lördag!

Lingon tog tag i taktpinnen och pratade vitt och brett om den kommande säsongen.


Välfyllt var dei klubbstugan . JA det var roligt att se och lukten av bandy spred sig som en löpeld eftersom Tubens strumpor knappast var tvättade idag. Både Osten och Rocco var inte sena med att ropa efter en sopkorg och mycket riktigt fick Tuben slänga strumporna i papperskorgen.UInderbart att se att Tommy Wass var tillbaka på Isstadion. Enligt han själv så har han inlett förhandlingar med frugan om bandyspel i vinter. Biggus var klart irriterad på kaffet som inte alls höll Securitasstandard. Men han hällde gladeligen i sig 3 kopar ändå.Bankis var som vanligt finklädd och vi på red undrar om vi inte ska nominera karln till Eskilstunas bäst klädda man!Cedric och hans gamla lagkamrat från P-95m laget, Pistol-Tobbe dök upp och pratade högt om dagens skolmat som tydligen var under all kritik.

Efter mötet var det dags för issträning.
Modeikonen var på sitt allra främsta humör. Han var uppspelt som en 10 åring som väntade på mamma som är och köper Lördagsgodis på Statoil.

Musen var osäker på angående hans onda fot och klev således av efter halva träningen med ännu mer ont i foten.
Här konverserar T-Shirtmannen och Osten om allt och ingenting.
Oväntat nog har Osten sin kära telefon i handen. 


Wassen som har hårdtränat i vinter berättade att han gått ner 20 kilo i för att kunna hjäpla EBS tillbaka i finrummet( Division 1 alltså).  
Redaktionen är förväntansfull inför Fredagens träning då han ska skrinna ut på isen igen.

Nitton kom som en stormvind och visade att "gammal är äldst".                                                                               Tuben , som är glad som en lärka bröt träningen även han då han helt skadade sig lite olyckligt i sargen. Dock är inget brutet och han tränar som vanligt på imorgon Fredag.Mangan kommer bli viktig i vinter med sin defensiva erfarenhet gjorde ingen hemlighet av att han en gång i tiden spelade forward. Han formligen sprutade in mål på träningen bakom Biggus och Swisserosten.


Här har vi Pistol-Tobbe , Lingon och Musen . Lingon såg lite rostig ut till en början på träningen men kom senare igång men kroknade som en tussilgao i Juni på slutet av träningen. Pistol-Tobbe gjorde även han en storstilad entré!
Bra jobbat grabbar!Visst går killar samtidigt på toa? Ingen tjejgrej i EBS inte.Cedric skröt som vanligt om at Chelsea ska vinna PL denna säsong. Kåbra rasade och sa att Man U kommer springa hem ligan som vanligt. Lingon lade sig i diskusionen och tyckte att Arsenal hade den starkaste truppen. Osten kunde inte hålla sig för skratt och efter 3 minuters skrattande lugnade allt ner sig igen.21:45. En vanlig Onsdag i Augusti.Vilken härlig atmosfär!

Swisserosten var på glatt humör.. i 12 minuter innan svordomarna dök upp som vanligt.Vilken fin Ishall! Eller?
23:40 kom redaktionen hem. Lätt att sova.