Markus Wahlström 2
Mattias kåbring
Robin Malmström

Kommentarer:
Efter att ha fått en smärre utskällning av Coach Ljunkan gick EBS spelarna ut och satte gasen i botten. Dock fick enebyberg äran att sätta dit 1-0 efter en del missförstånd i försvaret. EBS replikerade dock snabbt och efter ett drömanfall gjorde kåbring1-1 efter pass av Martin Östlund.

Markus Wahlström ville inte vara sämre utan satte snyggt 1-2 efter ett skott som den annars duktige enebybergs målvakten inte kunde ta.
2 minuter in i den andra halvleken kom reduceringen efter att eskilstuna återigen slarvat i försvaret, SLARV!!
Och som inte det var nog stänkte dom in 3-2 efter en hörna.
RIDÅ!

Markus Wahlström som verkar ha hittat storformen sköt spektakulärt 3-3 på en hörna och det var som om jublet aldrig ville ta slut på läktaren.
Efter kvitteringen ville EBS ha mer och det syntes på isen då grabbarna slet som djur för att återigen ta ledningen.
Martin Östlund gjorde likt Diego Maradona 4-3 och segern var inom synhåll .Med dryga kvarten kvar snodde den ettrige illern Robin Malmström åt sig bollen och punkterade matchen med sitt 5-3 mål.

Just nu så spelar spånga mot kåre och efter en halvlek leder spånga med 2-0.