jojo!!

De senaste dagarna har det varit kaos. Både med snön och bloggen. RED har varit på resande fot och haft tekniska problem. Men vi får hoppas detta är lösta nu.

JA? Idag va det iaf träning som vanligt. Snackisarna idag:

- Syttekungen hade brådis hem då falukorven skulle stekas. Genomgången inför matchen i helgen efter dagens träning fick därför bli något kortare än vanligt.

- Schweizerosten hade tillbringat hela dagen i Romme med klassen han hjälper till i. Han lät hälsa att restaurangen blev lite långtråkig efter 6 timmar då han vägrat åka skidor!

- De flesta spelarna var med på dagens träning och det märktes att det vankas match i helgen. Alltså inte på spelet utan att många var där. KUL!

- Osten hade en sådär lyckad start på träningen. Först in direkt i omklädningsrummet för omslipning av skridskon och missade 10 min. Direkt när han kommer ut på isen igen så går klubban sönder och in igen och hämta en ny klubba och Osten rasade!!

- Målvakten Flashen är tillbaka i truppen efter skada. Nu blir bussresan lite trevligare med den alltid lika pratglade Flashen som drar den ena rövarhistorien efter den andra.


Syttekungen var där som vanligt och ville att spelarna skulle fylla i en lapp....


...som ser ut så här. Så ni spelare som inte sett denna ska den fyllas i omgående. BÖMS!! Många studenter i laget så var ska laget åka? Katrineholm månne?


Biggus var som vanligt där och räddade den ena efter det andra. Storform påväg månne?


Eleganten var lika stressad som vanligt och flög in i omklädningsrummet. Tenta nästa vecka månne?


JA? Stereohyllan / Modeikonens skridskohylla. Den mannen vet hur man ska förvara sina prylar på både bästa och sämsta sätt!!

Jaha det va det de! RED är tillbaka! Mer om matchen mot Spillersboda på sön kommer under helgen!

HÄNG MED!!

#1 - - Eleganten:

Svar JA! det är tenta i veckan som kommer!

#2 - - ice age:

Lycka till idag killar.

#3 - - ice age:

Ett stort grattis till segern idag killar.

#4 - - M:

Grattis grabbar!!!