Intervju.

Har fått tag på ikonen Per "Päron" Engström som nu spelar i allsvenska Helenelund. 




Hur har det gått för er den gångna säsongen?
- Ja det har väl varit öm som vin,ömt som vatten hittills. Många jämna matcher som vi har förlorat. Tycker vi borde haft mer poäng än vad vi har har nu. Tabellen ljuger!

Ryktats om att att er assisterande tränare Anders " Mariekexet" Ekström har börjat ändra vanor sen HIK gick upp till allsvenskan. Han har börjat andvända kostym och skriker allt högre under matcherna , stämmer dom uppgifterna? 


- ibland känns det som han har fått storhetsvansinne . Till den senaste matchen ville han att vi spelare skulle komma i kostym, bära stora hörlurar och tugga tuggummi och ignorera media innan match.



Hur stor är rivaliteten mellan Helenelund och Gustavsberg egentligen? 
- Vi fick duscha i kallvatten och fick ha stearinljus i omklädningsrummet när vi var där och spela för inte så länge sedan. Det säger väl allt...

Saknar du tiden i EBS någonting? 
- Ooh ja, vilket härligt gäng det var. Allra roligast var nör Grinder fastnade med foten o toalettstolen innan en träning samt när jag klippte sönder Ole Gyldenlöves byxor under en träning. Nej jag hade en underbar tid. Det enda man inte saknar är Pierre Turborns dåliga mage. 

Har hört lite rykten om att detta är din sista säsong. Har Helenelund börjat leta efter ersättare nu? Den stora frågan är om Lunden kommer försöka värva en ny superstjärna från EBS? 
- Ja det stämmer. Min civila karriär måste få chansen nu. Känner även att det tar så mycket tid med bandyn. Sen så ska ju frugan ha sitt. Det vet ju alla som har en sambo att det är ett evigt gnällande om att man aldrig är hemma. 
Har hört att att "Mariekexet" har haft scouter på plats i Eskilstuna för att kolla in Kusken...  

Lycka till i dom återstående matcherna nu. 
- Tack tack. 


❤️