Tisdag!

 
Succéole och Jag kom lite tidigt till träningen och hittade Lillerics grejer ihoptejpade på golvet. Tråkigt, undrar vilken tokfrans det var som gjorde detta?
 
Lapplisorna gör succé.
Det är numera jätteförbjudet att parkera bilen intill omklädningsrummet. Man kan ju prova,men följden kan bli 700 kr i böter.
Osten och Bankmannen var dom som blev mest förbannade detta och gormade över lapplisornas nyvunna intresse över isstadion som man inte besökt dom sista 34 åren.
 
Förbannat!
 
 
 
 
*****
 
Medlemsavgiften ska tydligen vara inbetald, snarast. 1500 ska rakt in i kassan!
 
*****
 
T-shirtmannen måste börja tvätta sina kläder. Hans ihärdiga sprutande med deo funkar inte längre.
Vi manar därför till frun där i hemmet : Be din man att ta med kläderna hem för tvättning!
 
*****
 
Östis är på villovägar med sin nyfunna kärlek. Nej det är inte hans nya bil vi pratar om nu, utan hans görlfrend. Östiso hans sällskap är nämligen i NY för 7 dagarsshopping. 
 
***
 
 
 
Tisdagsträningen bjöd på mycket folk som vanligt. 20 man gjorde det trångt på isen och i båsen då Slipar-Kenneth och Janne hade fullt upp med att skruva på Gösens hjälm som ständigt var trasig. 
 
*******
 
Farmor lyser med sin frånvaro... Hallå vart är duu?
 
*****
 
Mosbrickan jobbar hårt med att fixa träningskläder till A plus U-lag. Jävligt gött!
 
*****
 
GOIF Kåre har meddelat att man inte vill spela träningsmatch mot EBS i Oktober. Uffe på Kansliet jobbar hårt för att hitta en ny motståndare.
 
Men det ryktas om att EBS ska spela mot Mosserud, dock vill Karlstadslaget spela på en vardag. inte helt fel med en vardagsmatch.
 
*******
 
EBS har ett utlåningsavtal med VSK U20. Andreas och Julius har imponerat stort på träningarna i Eskilstuna. Andreas har varit ruggigt bra och han kommer bli en jätteförstärkning i vinter.
 
*****
 
På torsdag kommer laget att ha lite teori innan ispasset och Coach Patrik kommer ävenatt släppa laget tills på lördag då också.
 
*****
Som sagt , match på lördag mot svåra Norrtelje i Västerås klockan 16;40, har ni mot all förmodan lite tid över kan ni ju alltid ta flyget för att kolla på lite kvalitétsbandy.
 
Ett litet inför inlägg om matchen kommer att komma på fredagskvällen.
 
Succé!
 
***********
 
Nej nu är det dags att slagga.