Matchrapport Eskilstuna BS - Helenelunds IK

Nu är den här. Matchrapporten i en förkortad version.

Att möta Helenelund är aldrig lätt och det var en tät första halvlek,med få målchanser åt båda håll.
Dock kanske var det EBS som var det bättre laget under dom första förtiofem minuterna då man skapade aningen mer än motståndarna men som vanligt har EBS svårt att sätta sina målchanser..

HIK var luriga och gjorde ingen hemlighet att man sökte sin nya succévärvning från Norrtelje, Mikael Andersson med sköna flippar bakom EBS backlinje. Som tur var stod Pierre Turborn ivägen och kunde med lite skicklighet bryta alla bollar med en härlig pondus.

M
ed ett par minuter före paus så spräckte Sollentunalaget nollan och tog ledningen med 0-1 på en hörnretur.

Om den första halvleken var målsnål så skenade det iväg å det grövsta under den första kvarten i den andra halvleken.
Samtidigt som EBS gjorde en sämre andra halvlek,så kan man inte blunda för att HIK var det klart bästa laget i matchen. Eskilstunaspelarna såg trötta ut och vi skyller oavkortat på matchtiden!
Fredag kl 19 i Uppsala är ingen höjdare.

Och som brukligt när man förlorar så måste man ge en släng lera i ansiktet på domarna som inte hade en bra dag dom heller.

Usel nivå.

Summa summarum av matchen :

¤ EBS gjorde sin sämsta match för säsongen. Den första halvleken var bra men den andra var underkänd