Johan Sundvall   Anders Kvist

AVB: Eric Olsson
Henric Nilsson

Med kvarten kvar så börjar EBS makalösa upphämtning .
3-5 PANG Eric Olsson....Hmm ja vi gör så här vi hämtar en liten Live rapport så ni kan se den makalösa vändningen EBS mäktade med idag.

Spillersboda-Eskilstuna 6-7 (4-2)

00:00  --------------------------------------- Matchen startar ---------------------------------------

31:49    Hörna Eskilstuna

33:00  2-0 Mål 17. Tobias Lindström, Spillersboda     Passning: 6. Mikael Kelter, Spillersboda

33:50  2-1 Mål 11. Johan Sundvall, Eskilstuna

37:50  3-1 Mål 66. Joakim Larsson (K), Spillersboda     Passning: 5. Joakim Björå, Spillersboda

41:20    Hörna Spillersboda

43:10  4-1 Mål 66. Joakim Larsson (K), Spillersboda     Passning: 13. Stefan Agerfalk, Spillersboda

44:00  4-2 Mål 12. Martin Östlund, Eskilstuna

45:00  ------------------------------------ Första halvlek slutar ------------------------------------

45:01  ------------------------------------ Andra halvlek startar -----------------------------------

48:28    Hörna Spillersboda

49:59    Hörna Eskilstuna

52:13    Straff Eskilstuna

52:30    Utvisning (Ojust tackling) 10 min 30. Ronnie Jansson (mv), Spillersboda

69:59    Utvisning (Olämpligt uppträdande) 10 min 31. Anders Kvist, Eskilstuna

69:59    Utvisning (Olämpligt uppträdande) 10 min 6. Mikael Kelter, Spillersboda

69:59    Utvisning (Olämpligt uppträdande) 10 min 23. Joakim Persson, Spillersboda

87:41  5-6 Mål 10. Martin Ekman, Eskilstuna

91:00  6-6 Mål 66. Joakim Larsson (K), Spillersboda     Passning: 21. Fredrik Granberg, Spillersboda

92:45    Hörna Spillersboda

93:15    Hörna Eskilstuna

94:45    Tilläggstid: 1 minut

95:12  6-7 Mål 31. Anders Kvist, Eskilstuna

96:15    Hörna Spillersboda

96:50  --------------------------------------- Matchen slut ---------------------------------------

Idag var alltså dagen då EBS skulle plocka med sig som två viktiga poängen från Bandystaden Norrtelje. Första 2 minutrarna va rätt händelserika då EBS hannn med att skapa två hörnor och få ett mål i arslet.
1-0 målet kom på en kontring efter en hörna och en friställd Joakim Larrson kunde enkelt sätta 1-0.

EBS vek inte ner sig som brukligt utan försökte mala ner dom vita hemmaspelarna och skapade chanser och hörnor i mängder men kunde inte sätta dit bollrackaren.

Istället kunde Spillersboda göra 2-0 återigen på ett friläge!

Som tur va kunde hela Eskilstunas Elegant Johan Sundvall panga in 2-1 på en bjudning av hemmaförsvaret som gjorde att Johan kunde smaska in en reducering dryga minuten senare.

SKÖNT JOHAN!

Sen raskade Spillersboda iväg till 3-1 på en riktig liten fräckisstyrning framför mål som EBS målvakten inte han reagera på.
4-1 kom på ett friläge( ovanligt)men Martin Östlund kunde göra 4-2 precis innan paus.
VIKTIGT!

EBS tog tag i den berömda taktpinnen i andra men Spillersboda kunde gå iväg till 5-2 genom slarv i EBS försvaret som helt enkelt försåg Spillersoda spelaren med ett friläge och matchen såg ut att rinna bort all världens väg.

Då uppkom den redan nu klassiska "kalabaliken i Norrtelje".....
Michael turborn blir nerklubbad av en spelare i Spillersboda och EBS målvakt Johan Englund rasade då och började veva ner både den ena och den andra i Spillersboda.
Då bildades en klump av spelare i båda lagen och tillslut hittade domaren 2 utvisningar för vardera lagen.
Märkligt av domaren som förövrigt gjorde en slätstruken insats.

Man kan väl s

Detta bråk verkade tända EBS och framförallt Eric Olsson som hittade målet 3 gånger om och det va nu lika!
Mrtin Ekman vrkade bli dagens Eskilstuna hjälte då han pangade in 6-5 målet med tre minuter kvar av matchen.

IKKE !

EBS bjöd in Spillan i matchen igen och 6-6.

JOJO

Johan Sundvall och kramp.
Ja då vet man att det är snart slut på matchen.
JAJEMÄN. i 4:e övertidsminuten så fick domaren blåsa av matchen pga johans kramp.

EBS Egna lilla snabbskrinnare Anders Kvist fick ett delikat utkast från Johan Englund och kunde med lite tur panga in 7-6målet !

SUCCE!

Och sedan är resten historia och EBS kunde bärga 2 viktiga pinnar i bottenstriden!! härligt!!

NOTERA gärna den nya modet, ett par vita skridskor som Spillersboda kapten vill ståta med. SNYGGT!

Pierre bär upp EBS kaptensbindeln som om det inte fanns en morgondag! Hård och resulut och tacklingar som får alla motståndare att ta en annan väg fram till mål.