Ska man lägga beslag på förstaplatsen alternativt andraplatsen nästa säsong måste det förstärkas lite och kanske vara mer ödmjuka.

Spelare   Matcher     straffmål Spelmål Mål Pass Poäng Utvisningsminuter
Ludvig Norelius   12     2 6 9 4 13 20 min
Patrik Olsson (K)    15     0 5 6 7 13 50 min

EBS möten mot Djurgården

12 December: Eskilstuna BS - Djurgårdens IF 6-5 (3-3)
Eskilstuna hade inför detta möte aldrig vunnit en enda match över Djurgårn. Man fick en mardrömsstart då gästerna redan efter 4 minuter tog ledningen. Det skulle senare visa sig vara enda gången man också var i ledningen. EBS var för dagen det bättre laget. Även om matchen slutade 6-5 så var segern kassaskåpssäker.

EBS mål:
Peter Potkonen 2
Mattias Kåbring 2
Robin Antsvee
Martin Östlund

30 Januari : Djurgårdens IF - Eskilstuna BS 3-6 (1-6)
EBS hade förväntat sig ett revanschsuget och aggresivt hemmalag, men det blev totalt tvärtom.
Man var oerhört passiva och EBS fick styra och ställa precis som man ville. EBS gjorde sin absolut bästa halvlek för säsongen och det räckte givetvis för seger, även om DIF hämtade in några mål på slutet.
EBS var laget som DIF hade svårast mot den här säsongen. Något otippat.