Matchrapport EBS - Borgia

Här kommer det en liten matchrapport från gårdagens match.

Eskilstuna kom till spel utan Nanberg som hade insjuknat igen under natten och Uffe Gustavsson fick således möblera om rejält i laget.

Den ettriga Gustav Wallin fick tillsammans med Jonas Thilén och Oscar Larsson uppdraget att spela forwards. Och vilken öppning av EBS, Thilén öppnade målskyttet omgående och EBS fick en pangstart på matchen.

Inom loppet av 25 minuter hade EBS gått upp i en betryggande 4-0 ledning. Defensiven och den nya spelaren i EBS, Rickard Reimer skötte sig utmärkt från sin liberoposition. Även om Borgia skapade några halvchanser kändes ledningen med 4-0 kanske lite i underkant i halvtid.

I den andra halvleken spottade Borgia upp sig rejält och EBS såg lite trötta och fantasilösa ut. Simon Iwarsson i EBS kassen speladeväldigt bra och räddade flera chanser.

Nej den andra halvleken var inge vidare, Borgia kom aldrig närmare än till 4-2 .
Överlag var det en okej match men EBS måste steppa upp några kliv om man ska rå på Köping nästa söndag