Matchrapport EBS - SIF Norrtelje

Här e en kort sammanfattning av matchen. Man vill ju kräkas egentligen när man förlorar och att skriva om skiten är inte roligare,

**

EBS fick en smakstart på matchen , en 2-0 ledning redan efter 10 minuter spelade.

Succé!

Tyvärr så hann det inte ens gå 1 minut innan bortalaget reducerade EBS häriga ledning. Förbannat !
Och när klockan stod på 15 spelade minuter så hade Norrtelje smiskat in 2-2.

Efter 2-2 målet så var det Norrtelje som tog över matchen och logiskt tog man även ledningen med 2-3 och ska man vara ärlig så var det inte helt oförtjänt.

EBS tog sig dock samman och i den 36:e minuten tråcklade Martin Östlund in 3-3 ! Glädjejublet hördes ändå till Åkers Styckebruk med omnejd.

Efter att Adam Ferm Forslund missat en straff fick Micke Nanberg äran att slå två straffar på raken. Båda resulterade i mål! Det var rätt gött att gå in till o,klädningsrummet med en skön 5-3 ledning.

I den andra halvleken satte gästerna full kareta från start. Man satte hög press på EBS och med vinden i ryggen vände man på steken och vann matchen med 5-7. Visserligen missade domarteamet att EBS satte en boll i nät med en dryga minut kvar att spela, alla utom domarna såg att bollen var inne.

Skitsamma, man kan summera matchen att EBS var bättre i den första halvleken och att Norrtelje var det klart bättre laget i den andra .
Bara att gratulera men som tur är ska vi mötas om några veckor igen....

Bäst hos gästerna var målvakten Robert Ericson , som var magnifik i kassen. Utan han hade EBS vunnit klart..

Andra resultat:
Köping -  Helenelund 6-6

Bäst i EBS:

*** Rikard Reimer

** Martin Östlund

* Erik Andersson

Nästa match: Gustavsberg U på nu på fredag.

Må EBS:
4´ 1-0 M Östlund Ass Erik Andersson
10´ 2-0 P Turbron Ass M Östlund
36´ 3-3 M Östlund Ass Erik Andersson
44´ 4-3 Nanberg (straff)
47´ 5-3 Nanberg (straff)

Tack för bilderna och att du filmande matchen "PSP"
#1 - - Ses snart igen!:

Relativt väl sammanfattat, kan dock känna att inte heller EBS målvakts roll ska underskattas i Noortan inte vann med mer!