Sista priset.

Säsongens lag i division 1 :
 
Köpings IS.
Att förlora 1 match av 16 är ruggigt bra gjort. Nu är man tillbaka i allsvenskan igen och redaktionen önskar klubben lycka till nästa säsong.
 
 
*******************************************************************************************************************
 
Och så har vi kommit till den sista priset, idag ska vi hylla dom som inte kan hålla tyst och pratar mer än gärna. Hela tiden.
 
Nomineringarna till Pratkvarn Award går till;
 
 
 
 
Robin Antsvee
Robin har en fantastisk förmåga att ha svar på tal om allting som händer i omklädningsrummet. Med gott självförtroende i sina kommentarer lockar han fram många skratt varje gång han visar sig.
 
Anders Grinder
Grinder levererar hela tiden med sitt tugg. Sköna floskler som att "tänka bandy" och självklara sågningar är inte främmande för honom. Roligt,ibland plumpt men ärligt.
 
Peter Norlund.
Peter Norlund är mannen med som viskar hela tiden. När det är matchgenomgång, så viskar han. När det är träning, så viskar han. När han duschar, så viskar han. 
 
Ole Gyldenlöve.
Danmarks bäste bandyspelare är med sin härliga Otterbäcken-dialekt en självklar favorit i omklädningsrummet hos många. Är sällan tyst.
 
Pierre Turborn.
Trots att Pierre har världsrekord i att byta om från bandymundering till vanliga kläder( 4 minuter) så är han en hejare på att snacka snacket. Enligt hans närmaste grannar så har det införskaffats öronpropar i smyg,
 
Simon Iwarsson.
Simon är en liten otippad nominering för er läsare, men ni ska veta att när han väl börjar tugga är han omöjlig att få tyst på.
 
#1 - - Anonym:

Simon!

#2 - - 20:

Rogga inge snack

#3 - - Örat:

Rogga

#4 - - !?!:

Jag röstar på mig själv!
Rogga!

#5 - - GIF:

Grinder

#6 - - 17:

Hård konkurrens men jag lägger min röst på Super-Ole!

#7 - - #99:

Rigga är ju solklar på denna!

#8 - - Rogga:

Jag tycker att det solklart är Ole!! :)