Jahaja!

Det har varit väldigt tyst från några lag i division1 Östra.
AIK,Tillberga U, Norrtelje,Helenelund, Uppsala BoIS och GT 76 har det mer eller mindre varit totalt knäpptyst ifrån.
 
 
Bild lånad från arbetarbladet.se
 
Att det är tyst i Tillberga U är inte så konstigt. Ska bli intressant att se om dom får ihop ett slagkraftigt lag nu när deras huvudlag i Allsvenskan har brandskattats på spelare. Och hur ställer sig unga Helenelund till att Tillberga U kanske kommer att ställa upp med ett ännu yngre lag än dom själva?
 
 
Bild lånad från Norrteljetidning.se
 
Hos Norrtelje är det verkligen tyst som i graven. Kikar man in på deras hemsida så har den inte uppdaterats sen mars typ.
 
Bedrövligt.
 
Från unga Helenelund är det dött med. Svårt att hitta nyheter därifrån. Har man några ess i bandyärmen att chocka oss med månne?
 
GT 76 verkar ha tagit det piano med rekryteringen av nya spelare dom med. Förmodligen kommer man att lyfta fram egna talanger ( som man alltid gör på ett mycket bra sätt) som spelar en typisk Stockholmsbandy. Dvs, hårt , ja ibland på gränsen till fult spel.
 
Bild lånad från Borlänges hemsida.
 
Frågan är hur Uppsala BoIS kommer reagera på UNIK:s framfart nu när dom har öppnat värvningsplånboken ordentligt.
Ja,det återstår att se,
 
Bild lånad från Borgensgrabbar.blogg.se
 
AIK har nu iaf gjort klart med en ny spelare i form av Niklas Jansson. Herr Jansson ska nu vara helt spelklar, allt enligt AIK:s blogg, http://borgensgrabbar.blogg.se/.
 
Nitro Nora tappar ytterligare en spelare i målvakten Johan Blom. Blom spelade 16 matcher och noterades för 4 målgivande passningar och 10 utvisningsminuter. Hårdsatsande Örebro SK är ny klubbadress, enligt http://transfer.svenskbandy.se/overgangar.aspx .
 
Enligt en källa från Köping så har Nitro Nora just nu riktigt tunt med målvakter. 
******
 
För EBS del så väntar man in Peppe Winbäck och eventuellt en, två eller kanske tre spelare från Köping. Allt beror på om Cirkus Köping spelar kvar i Allsvenskan eller om man väljer att dra sig ur den serien.
 
Man har även fiskat efter Filip Bruno Johanssons underskrift då han bröt sitt kontrakt med Köping. Han meddelar nu att han återvänder till Västanfors IF.
 
*****
 
Imorgon är det träning och vi på redaktionen kommer med största sannolikhet att kunna ge er laget till matchen på söndag som spelas kl 14:20 i Västerås.
 
*****
 
Hääng med!
 
#1 - - PSP:

Det är svårt att bryta ett kontrakt som aldrig funnits. Ang Filip Johansson.
Kan garantera att Köpings IS kommer att spela i Allsvenskan även kommande säsong. KIS är ett ånglok som tar tid att värma upp, men när väl pannan är varm då går det stadigt framåt.

Svar: Okej, PSP. Om du säger det så- Angående Bruno hade han väl valt ett spela med KIS men efter allt strul så ville han tillbaka till Fagersta...
Redaktionen