Oba diba


Japp NU är det dags IGEN.


Nu är det 3 personer som ska få bilda backpar och Libero.

Det DU ska göra är att skriva in dom 3 personerna i kommentarsfältet som du tycker är värda att få starta i EBS bästa lag under 2000 - talets 9 första år.

Alltså åren är 2000-2009

Rätt enkelt va?


Tony Landin.


Tony var under det tidiga 2000 .talet en gigant i EBS( Hette Torshälla/ Eskilstuna då). Fruktat skott och stabil back/Libero som aldrig gjorde tränaren besviken!

Mattias Jävergren.

Mattias spelade back med bravur. Tuff men spelade alrig fult. Stabil! Slutade spela bandy runt 2001( Alldeles för tidigt)

Lars Rosin.

Lars spelade lite överallt i början av 2000-talet men gjorde sig bäst som back med sin skridskoåkning och fina skott sstänkte han även in mål med ojämna mellanrum.

Michael "Tuben"Turborn


Tuben började göra sina första A-lagsmatcher runt 2004-2005 och visade direkt att skottet hans inte var det bästa, men dock väl hans hårdhet som dom flesta motståndare har fått smaka på( även lagkompisar på träning). Hoppas du spelar många år till i föreningen. Kämpe!


Pierre "StorTuben, Pirre" Turborn


Pirre blev till denna säsong värvad till Allsvenskan och Köping. Enligt tydliga rapporter så går det som väntat bra där.
Redaktionen kan meddela att Pirre är en sjukt bra back och vi vill meddela att vi på Redaktionen hoppas du återvänder snarast!

Magnus  "Björkis"Björklund


Björkis kunde spela både back och libero, hade han varit lika bra på att åka skridksor som på att svära och skälla på alla junisar så hade han spelat i elitserien. Nu blev det inte så men han var möcke bra. Härligt skott!

Peter "Beppo"Björnehaag


Beppo kunde skrämma slag på en lyktsolpe under sin tid på planen. Med sin skrämsletaktik var det ytterst få motståndare som vågade sno bollen av Beppo. Libero eller back spelade ingen roll, Beppo var grym överallt. Kanske EBS bästa spelare någonsin? Alfahane

Tobias "Torbjörn" Ekström


Torbjörn kunde spela tamejtusan överallt men figurerade mkt som back och libero. Världens sämsta skott blev han dock aldrig av med hur mycket han än tränade, men han kompensaerade det med att ha en jävligt bra spelsinne. Klok bandyspelare.

Mattias " Kåbra"Kåbring


Kåbra är en alltiallo-spelare. Libero, halv eller mittfält, det är det som gäller för Kåbra. Måmga säsonger han han dock spelat Libero och gör det så jävla bra. Komplett bandyspelare som är lagkapten i dagsläget i det unga EBS.

Klas "Musen " Modin

Musen som bara kan spela back är lika bra på att klaga på domaren som på att hitta på hyss i omklädningsrummet. Musen visade med sitt jävlar anamma många gånger vägen för sina lagkamrater.

Marcus "Bankmannen "Wahlström

Bankmannen är backen som för i tiden gav Pskykbryts utvisningar ett ansikte. Nuförtiden har han mognat och tar säll...okej vi ska inte ljuga , han tar lite billiga utvisningar men vilket hjärta för klubben han har. Tacklingskungen jämte Beppo ,Pirre och Tuben. När kommer historiens första mål för Bankmannen?

Jocke Nordhäger

Redaktionen höll på att Jocke i all hast! Tur att vi har vakna läsare som kan påminna oss om blundern =).
Herr Nordhäger spelade back och på vilket sätt han gjorde det! I bandykretsar kallades han för " Den flygande Bandyspelaren" pga att han flög fram på isen. Lite och ettrig. EBS-hjärta!

***********************************************************************************************
Tyvärr spelade inte Bruno förra säsongen Långeman, men du kan rösta på honom ändå.




Alltså skriv in DINA 3 förslag i kommentatsfältet , NU!
#1 - - Tuut tutt:

Beppo- Pirre - Kåbra

#2 - - Mary:

Tobias E, Pirre, Kåbring

#3 - - Kisare:

Tuben, Beppo, Pirre

#4 - - bandy4lovers:

Pirre - Beppo - Tuben

Nu snackar vi backar med hjärta!!!

#5 - - ice age:

Tuben, Kåbra, Pirre

#6 - - Nr8:

Bruno?

#7 - - Anonym:

Beppo . Björkis . Landin

#8 - - Anonym:

Beppo -björkis - pirre

#9 - - Parneus:

Pirre.Beppo. Landin

#10 - - Lundh:

Eftersom allt var bättre förr ;-) :

Björkis, Tony, Beppo.

#11 - - Niklas W:

Beskrivningen av Jävergren var så fin så han får min röst fast jag aldrig sett EBS spela, sen slänger jag in Tuben och Stor-Tuben.

#12 - - tommi:

björkis,tony,rosin bara killar från Torshälla jag saknar 2 killar som som var ebsare Jari o nordhäger väldigt bra backar

#13 - - Niclas:

Björkis, Rosin, Landin

#14 - - bosse:

Kåbring är väl ingen back,,men en grym mittfältare,,mina röster går till Beppo,Rosin,Björkis

#15 - - Kurt:

Tuben, Pirre och Beppo

#16 - - Red:

Till bosse: Kåbra kanske inte e ngn back men likväl har han spelat Libero!

#17 - - snurre:

#18 - - gyr:

turborn-modin-bankmannen

#19 - - Spenat!:



Beppo-stortuben-kåbra! Enkelt.

#20 - - Lomanov Sr:

Bebbo-Lilltub-Stortub

#21 - - Lasse:

Jari karteenaho ska inte glömmas i det här gänget,,ruskigt bra back,var med när Ebs var som bäst,,Kåbring har spelat libero med bravur men jag tycker som Bosse bäst på mitten,, en riktig lirare Lycka till nu serien,, vänd det här

#22 - - Åke Ortmark:

Swittserosten. Å, så stabil och följsam i målet. Alltid välkammad och hör och häpna : Han spelar i SLIPS. Nåväl det har han fått från sin alltid så elegante far. Så go vänner, rösta på tidernas målvakt, Swittserosten