En kväll med Schweizerosten

JOJO.

Slutspelsdags i hockey brukar alltid vara en fest när Djurgårn är med och Schweizerosten är inte sen med att påpeka att han tycker att DIF är världens bästa lag oavsett sport.

Dagen till ära hade han med sig GUIF ikonerna Jimmy Jansson och "Zacke" samt Eskilstuna profilen Filip "Fjonka" Dennemo.



Jimmy Jansson här körandes mot Stockholm hann med att klämma i sig 3 stycken AXA proteindrinkar( det du Eleganten) och påpekade att han var oerhört laddad inför matchen på söndag mot IFK Skövde.
(den matchen kommer att hårdbevakas av Red. med lite götti götti)




Zacke hann med att dra lite rövarhistorier om dittan och datten om GUIF, bla om Mattias Tholins plattång och hans rädsla över att bli flintskallig.

STOR humor



Stor kalabalik utbröt när alla lampor började blinka samtidigt bakom ratten och Zacke var inte sen med att börja läsa ur instruktionsboken, det stora momentet kom när han började babbla på tyska som ingen i bilen förstår...




Här har vi Fjonka som visar sitt happyface.




Resan till Stockholm från Eskilstuna startade 17:50 så det var snabba puckar för att komma i tid till matchen som startade 19 PRICK!





Väl framme kvarten före matchen skulle börja var det snabba puckar att hitta en plats , det löste sig så bra att grabbarna hittade en handikappplats som sen renderade i parkeringsböter på dryga tusenlappen ...JO MAN TACKAR!




Bra platser månne?




Järnkaminerna, Sveriges bästa klack?

Ja ,tyckte nog alla 13 850 som var där.

GALET tryck!


Matchen som spelades kontrollerade DIF från början till slut





Brynäs fick till slut se sig slagna med 3-2 och 4-1 i matcher.

Ingen blev väl gladare än Schweizerosten kan tänkas..



Ja det var allt för den här gången.




Häng med!






#1 - - Eleganten:

Skulle bara säga att jag såg GUIF-Skövde halvliggandes i min soffa med lite smått dunkande innanför pannbenet! (rödtjut är gott, men bara dagen före)

Till matchen, som var "fruktansvärt spännanande".... man kan väl sammanfatta med att båda lagen hade ett bra anfalls spel men att det bara var ett lag som hade ett existerande försvar! tyvärr!... men men eftersom jag verkligen "älskar" handboll (bollbrottning med 2 mål) så är jag verkligen inte bitter över det!

over and out!