Tisdagen den 12 Januari!


Från det ena till Lelle som vi brukar säga på redaktionen.

Vi har iaf 2 roliga saker att förmedla!

Hmm det svåra är ju vilken vi ska börja med.

Äsch vi börjar med att den en av dom tre domarna har hört av sig till redaktionen! KUL! Tycker vi.

Här har vi hans inlägg:

65plussaren om Törsk!:
I en tämligen dålig division ett match som dock mycket rättvist vanns av ÅBK var det egentligen bara en sak som borde uppmärksammas.Ledare som uppmanar spelare att fuska är inga bra ledare.Kan sedan denne ledare inte acceptera en tillsägelse om detta så ligger ett rött kort nära.Tyvärr gjorde domarna fel som inte visade ut den "skadade" spelaren som for fram och tillbaka över sargen.Om ni sedan ska kommentera vad domare sagt så ska ni baske mig rannsaka vad ni själva säger först.
Beträffande årets lågvattenmärke nämligen kommentaren om domarbyxorna så kan jag bara säga att ingen domare i världshistorien dömt varken med byxorna eller det som finns i byxorna!


Svar:
Pinsamt att ni inte har bättre koll på reglerna.Ni tar en utvisning retroaktivt.
PINSAMT!
Har aldrig hört att man kan göra så...
Ska en domare även få säga vad som helst till en spelare?
Hörde även att ni dömde på Söndagen i Norrköping.
SKANDALdåligt även där,enligt vissa rapporter om man säger så.

Efter vissa efterforskningar som tog ungefär 30 sekunder på Åtvidabergs hemsida verkar domaren även där väldigt pigg på att kommentera sina insatser på deras hemsida. SKUMT MÅNNE.

Här är inlägget:

Lyrehag Hannäs
| 2010-01-12 (16:23) Det som skrivs på Eskilstunabloggen är icke av något större intresse då nivån blir alldeles för låg och ointelligent Ska man man ha åsikter ska man ha kött på benen och inte bara ordbajsa utan grund.Detta om lågvattenbloggen i Eskilstuna.Inte gjorde vi domare någon 100%ig match men det var det ingen annan heller som gjorde.Åtvids sista 30 var skapliga annars var det en rätt medioker tillställning.Skönt att det bara var ett lag som försökte fuska och kringå regelverket.Den fuskande spelaren skulle naturligtvis haft en tia för olämpligt uppträdande.Hur skadad han var vet jag inte men han klarade att otillåtet ta sig ut och in på plan ett par gånger iaf!

Länk till Åtvids hemsida här----> http://www.atvidabergsbk.com/atvidabergsbk/ Klicka er till gästboken!

Vad säger man? På tal om lågvatten märke?




Så till nästa glädjeämne:

Eleganten visar gärna hur han var klädd på Nyår.

Dressad får saksess?

MÅNNE?



Vad säger damerna om det här nu ELEGANTEN Från Skövde?


Mer om allt senare ikväll!


#1 - - Anonym:

Jag som är lite efterbliven undrar varför Örjan fick rött kort? Vad håll den krälande/skadade spelaren på med?



För övrigt är domarens inlägg ett bevis på att allt inte står rätt till där. Inte direkt proffsigt som domare att försöka försvara sig på Internet. Jag tycker att Red ska skicka "bevisen" till domarförbundet. De lär ju inte bli helt nöjda!

#2 - - LdB:

Som jag har hört....så skreks det från EBS skadad spelare...osv....innan han låg typ Innanför...han flyttade innanför för att han hade ont o behövde hjälp...o som JAG hört....var det nån som vifta att han är ute...då...sa ledarna åt att han flytta dig...japp dem centrimetrar som ledde till att coachen åkte....och en annan sak...som jag förstått det...får INTE linjedomaren hålla sig till nära avbytarbåset.....och diskutera...har jag fel där? Lågmärke?? Skadad?? Bruten/krossad näsa...hmm nä ingen skada...jämfört med....skådesspeleriet från ÅBK.... :S....nu är det som det är...domarna var KASS!!! Och vet från en källa :)....domarna höll på ÅBK...sorry guys....EBS alltså...sånt är fucking life..är ni inte med efter denna så är det nästa....utan "korrupta" kanske är hårt men såna domare =)

#3 - - Anonym:

Ja nu känns ju allt solklart......inte.

#4 - - LdB:

Inte? Vad jag förstår....båda lagen spelade bra...eller inte...men...domarna...kanske borde haft lite mer på sig....för de frös.. :)för det gjorde även spelarna från båda håll...om fötterna...men tunna chinos...väl kallt va??

#5 - - Anonym:

I vilket fall som helst....

#6 - - LdB:

Joo...

#7 - - Niklas W:

Det här är humor som slår det mesta!

#8 - - Anonym:

Fusk? Killen var tydligen skadad. Vart nånstans är det fusk? Jag fattar ingenting.

#9 - - Anonym:

Ryktas om att Lyrehag har varit avstängd som bandy domare... HUR kom det sig ?

Kanske han själv kan förklara?