Mumma.

MÅNNE!

Jaja vart ska vi börja.

Match i Norrköping klockan halvåtta en Onsdag mot Borgia kan skrämma vilket lag som helst,men Kåbra ville visa att dom 2 poäng som det stod på spel om skulle hem till Eskilstuna.
Mannen ifråga fick ett smörpass av Eleganten och kunde enkelt sprätta in 0-1 bakom hemmakeepern.

Smakstart!

EBS skulle få den smakstarten i halsen då den vindsnabbe Patric Geiborn vaggade in 1-1 knappt minuten senare.

Jomantackar.

I den tionde matchminuten så kunde Kvisten även han hamna i målprotokollet. Blondinen som var inlånad från B-laget stod för assisten.
-Ja , jag har tränat med A-laget i 2 veckor nu så jag känner mej redo, hävdade Blondinen och klunkade i sig lite sportdryck från avbytarbänken.

2-2 efter 16 minuters spel kom efter en hörna där Scweizerosten hade räddat en kalasskott men returen hamnade i Marcus Johanssons ägo och han kunde i öppet mål tjoffa in bollen från nära håll.

RIDÅ!!

"Men skam den som ger sig" Som Mangan brukar säga!

Efter ett riktigt ställningskrig i dryga kvarten så tog Syttekungen saken i egna händer och pangade in 2-3 efter ett låååååååångskott från dryga 40 meter(?).

Härligt!

Sliparn blev så glad att han gick och tog en kopp kaffe.

2-3 minuter senare var Eleganten påpassligt framme och kunde utnyttja ett litet misstag från hemmaförsvaret och kunde lite retfullt sätta 2-4 målet snyggt men rättvist

Coach Örjan såg märkbart nöjd ut om man säger så!

Men aldrig får man vara lycklig .

Minutrarna innan halvtid kunde Borgiaspelaren Viktor Östrand trycka in 3-4 på yterligare en målvaktsretur.

JOJO!

Summa sumarum från första halvlek:

EBS ledde rättvist men dom blåa lirarna från Norrköping stod för ett tappert motsånd!

Den andra halvleken började i högsta fart och chanserna avlöste varandra men inte förrän den 54:e minuten kunde Borgia kvittera till 4-4 på ett frislag som EBS målvakten BORDE ha tagit!

Målvaktstavla?

Ja verkligen!

-Ja det där vill jag helst glömma , sa den storvuxne Scweizerosten skamset.

ATt lilleric skulle bli matchhjälte med 2 snabba hörneål kunde inte ens den Tajm aoutande8simpa har tagit Time out PGA tränarjobb i en Innebandyförening) Simpa ens gissa på men så bled det!

Och ingen blev ju gladare än Coach Örjan och Lagledarna!

Här kommer ett lite potpurri med lite bilder från ett av hörnmålen.

Glada miner!!

Med en 4-6 ledning i ryggen så kunde EBS spela ut och det var närmare 4-7 än 5-6 .

Men som brukligt i sportsammanhang så är ingenting logiskt utan med kvarten kvar kunde Borgia reducera på en hörna som touchade (bollen alltså)en eller två EBS spelare och kunde sen retfullt svischa mellan benen på EBS målvakten.

Eleganten fick vackert följa 10 minuter från botbänken!
Eleganten passade iaf på att ta igen sig ordentligt för han var riktigt vass i övrigt kan tilläggas MÅNNE!

Borgia fick lite luft under vingarna och tröck på för ett kvitteringsmål som om det inte fanns en morgondag.

Här är det Osten som töjer lite på ljumskarna!

Dock blev det inte farligare än ett par hörnor som gick både utanför och över.

Efter 2 minuters övertid så visslade den bejublande domare av spelet för den här gången.

Detta var Scwezerostens sista match för säsongen för på Söndag gör JAn "Flaschen" Nilsson Säsongsdebut!

Götti-Gött!

Så här skriver Nt.se om matchen:

Bandy, Norrköping

Egna misstag och otur fällde Borgia i jakten på en kvittering.
- Det har man inte råd med när man möter ett så bra lag som Eskilstuna, sa tränaren Mats Wisell efter 5-6 på Himmelstalunds is.

Eskilstuna hade fem raka segrar i ryggraden och Borgia kunde inte knäcka den sviten.

- Jämfört med Djurgården är de här bättre. Det är det enda laget i serien som vi inte lyckats ta poäng av, sa tränaren Mats Wisell.

Borgia jagade tappert i målprotokollet. Men många tappade bollar på egen planhalva samt en felplacerad domare blev till slut för mycket.

- Vi har inte råd att bjuda på så mycket mot ett så bra lag. Sedan uppstod en hörnsituation när en domare stod så illa till att vår spelare tvingades ta en annan väg, sa Mats Wisell olyckligt.

Patric Geiborg protesterade och åkte ut tio minuter vilket gav gästerna möjlighet till två snabba hörnmål, sedan var uppförsbacken egentligen för stor för poäng.

- De flesta misstagen händer på egen planhalva, det kan vi inte skydda oss mot taktiskt, säger Mats Wisell som kommer finnas kvar i Borgia nästa säsong.

- Men inte i den här rollen som huvudtränare. Vi får se vad jag kan hjälpa till med nästa säsong men det är inte klart än, säger Wisell.

Länken finns här:

Nästa match är emot Kvalklara Djurgårdens IF på Söndag KLOCKAN 13:00

Kom gärna och kolla på EBS!

Häng med.
#1 - - gissa vem!:

Vad jag vet så var det inte så mycket misstag när sundvall satte dit sitt mål... eller det kanske var ett misstag att göra 4 spelare från mittplan o därefter trycka in ett distinkt skott ;)